Добрият графичен дизайн ще гарантира, че Вашата книга ще се чете лесно, няма да натоварва очите на читателя, ще изглежда приятно и отделните й елементи ще бъдат добре обособени. Изборът на подходящ шрифт, междуредие, акценти, композиция, бели полета – всичко това придава професионален облик на Вашата книга и гарантира едно приятно преживяване за читателя.

Предпечат

Добрата предпечатна обработка на текст и графики е гаранция за един качествен и професионално изглеждащ продукт. Екипът на SmartBooks може да подобри съществуващото оформление на Вашата книга или да я подготви напълно за качествено отпечатване.

Цените ни за предпечатна подготовка започват от 2 лв. на страница, като крайната цена се определя от наличието на изображения, графики, таблици и др. елементи, които се таксуват допълнително.

Корица

Корицата е „лицето” на Вашата книга, затова винаги й отделяме специално внимание. Изготвяме различни варианти за визията на корицата с помощта на нашите дизайнери, за да откриете лесно най-подходящия за своето издание.

Цените за дизайн и предпечат на корица започват от 100 лв. за първа и четвърта корица, като допълнително предлагаме възможност за изработка на клишета за топъл или селективен лак, преге или щанца.

Печат

Отпечатването на едно издание е свързано с организация, подбор на материали и добра реализация, за които ще Ви консултираме безплатно. Целта е да постигнем оптимално съотношение между качество и цена.

Ние предлагаме пълната гама печатни услуги – офсетов и дигитален печат, сгъване, щанцоване, ламиниране, UV лакиране, термолепене, ВШМ, концево шиене, спирално подвързване.